vlada
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються?

Участников: 4

Перейти вниз

Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються? Empty Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються?

Сообщение автор Annapurna Вт Авг 27, 2024 1:29 pm

Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються?

Annapurna

Дата регистрации : 2021-05-25

Вернуться к началу Перейти вниз

Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються? Empty Re: Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються?

Сообщение автор Риана Вт Авг 27, 2024 2:23 pm

Якщо ви шукаєте онлайн-магазини, де можна купити книги онлайн або видання, що вже не друкуються, спробуйте sens.in.ua . Я сам придбав кілька таких рідкісних видань саме тут і був дуже задоволений. Цей сайт має хороший асортимент і допоміг знайти унікальні книги, які важко знайти в інших місцях.

Риана

Дата регистрации : 2021-05-27

Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються? Empty Re: Чи є онлайн-магазини, де можна купити рідкісні книги або видання, що вже не друкуються?

Сообщение автор Миха Пн Сен 23, 2024 1:27 pm

Печать книг – это ответственная задача, и от выбора типографии зависит многое. В "ТакиБук" я нашел идеального партнера для своих проектов. Большой коллектив типографии позволил всегда оперативно решать любые задачи, а качество печати книжной продукции было на самом высоком уровне. Особенно меня порадовало, что можно заказать тут https://takibook.od.ua/ru даже один экземпляр книги, что весьма удобно для экспериментов с дизайном. Доставка в Днепр всегда была быстрой и безупречной, а специалисты с огромным опытом помогали решать даже сложные задачи по оформлению. Широкий выбор услуг типографии стал настоящей находкой. Рекомендую.
Миха
Миха

Дата регистрации : 2024-02-05

Сообщение автор Симпатик Пт Окт 18, 2024 10:15 pm

За класною літературою зазирни на сайт Бритішбук, там точно підібрати можна казки англійською для початківців https://www.britishbook.ua/catalog/skazki/yazyk-english/ У них є великий вибір сучасних казок англійською, і це справді цікаві історії. Я купувала книги для своєї доньки, і їй вони дуже сподобалися. Я і сама їх із цікавістю читаю.
Симпатик
Симпатик

Дата регистрации : 2022-10-24

Права доступа к этому форуму: