Де можна придбати гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L?
Участников: 2
Страница 1 из 1
Де можна придбати гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L?
Доброго дня! Потребую вашої допомоги. Хто знає, де можна придбати гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L? Потрібен надійний постачальник з швидкою доставкою. Поділіться своїм досвідом, будь ласка. Які умови замовлення та якість товару? Чи були якісь проблеми?
JeckShepard- Сообщения : 70
Дата регистрации : 2023-07-30
Re: Де можна придбати гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L?
Я замовляв гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L одного постачальника, якого знайшов в інтернеті. Доставка була справді швидкою, товар прийшов у цілості. Умови замовлення стандартні – мінімальна партія та передоплата. Якість товару на висоті, використовую його для дезінфекції басейну вже кілька місяців, жодних нарікань. Єдина проблема була з оплатою, довелося кілька разів підтверджувати транзакцію.
Luter90- Сообщения : 143
Дата регистрации : 2022-11-14
Добридень! Я теж купував гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L, але в іншого постачальника. Умови замовлення були дуже гнучкими, можна було купити невелику партію. Доставка зайняла близько тижня, що цілком нормально. Якість відмінна, хлор стабільно тримає рівень у басейні. Одного разу була затримка з доставкою, але це більше вина транспортної компанії, ніж продавця.
JeckShepard- Сообщения : 70
Дата регистрации : 2023-07-30
JeckShepard пишет:Добридень! Я теж купував гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L, але в іншого постачальника. Умови замовлення були дуже гнучкими, можна було купити невелику партію. Доставка зайняла близько тижня, що цілком нормально. Якість відмінна, хлор стабільно тримає рівень у басейні. Одного разу була затримка з доставкою, але це більше вина транспортної компанії, ніж продавця.
Привіт усім! Нещодавно замовляв у Aquadoctor гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15Lhttps://aquadoctor.ua/ua/product/gipohlorit-natrija-aquadoctor-c-15/ Дуже задоволений якістю товару і сервісом. Речовина прекрасно справляється з очищенням води в басейні, користуюся вже кілька тижнів – ніяких проблем. Замовлення оформлюється легко, доставка швидка і без затримок.
Я особливо ціную те, що у них на сайті є детальні інструкції по використанню кожного продукту, а також корисні поради. Одного разу мені потрібна була консультація, і підтримка відповіла дуже швидко та професійно. Рекомендую всім, хто шукає надійну хімію для басейну, звертатися до Aquadoctor – вони точно не підведуть.
Luter90- Сообщения : 143
Дата регистрации : 2022-11-14