Книги по психологии отношений Игры, в которые играют люди, Мечтай и действуй!
+2
Архипов
Nadya123
Участников: 6
Страница 1 из 1
Книги по психологии отношений Игры, в которые играют люди, Мечтай и действуй!
В недавней поездке в отпуск мне посчастливилось прочитать две книги по психологии отношений . Одна из них, автором которой является Эрик Берн, носит название «Игры, в которые играют люди», в этом же издании и вторая его книга: «Люди, которые играют в игры».
Nadya123- Сообщения : 6
Дата регистрации : 2020-11-04
Re: Книги по психологии отношений Игры, в которые играют люди, Мечтай и действуй!
retina, ребята уже сказали много умных мыслей.
Архипов- Сообщения : 7
Дата регистрации : 2020-03-14
Re: Книги по психологии отношений Игры, в которые играют люди, Мечтай и действуй!
Мне нравится читать, я тоже много книг прочитал за все время
Takko- Сообщения : 15
Дата регистрации : 2023-02-22
Чтение всегда тренирует мозг, в любом возрасте, любая литература. Еще очень эффективно учить иностранные языки и читать на них. Я это сейчас практикую активно, заказала себе книги в Бритишбук https://www.britishbook.ua/series/english-grammar-in-use/ на английском языке и пробую читать их. Пока без помощи словаря не обходится, но прогресс уже есть))
Симпатик- Сообщения : 54
Дата регистрации : 2022-10-24
Хочу поради щодо онлайн бібліотеки з різноманітними жанрами, від фантастики до наукової літератури. Які ресурси вам подобаються за зручність використання та доступність колекцій?
Luter90- Сообщения : 129
Дата регистрации : 2022-11-14
Обожнюю читання книг, і для мене вірний шлях – це електронні книги українською https://knigogo.com.ua/ Переваги нестримного доступу до різноманітності літератури на долоні вражають. Завдяки цьому, я можу читати в будь-якому місці та часі, не несучи з собою товсті томи. Відкрив для себе чудову електронну бібліотеку, де можна завантажити книги українською мовою у форматах pdf, fb2, rtf, txt, epub на свій телефон. Це не тільки зручно, але і економно, оскільки багато книг тут доступні абсолютно безкоштовно. Тепер мої подорожі та час в черзі стали набагато цікавішими завдяки віртуальному світу книг.
dimonk- Сообщения : 75
Дата регистрации : 2022-11-14