vlada
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Ищу курсы программирования с акцентом на игровой подход для детей

Участников: 2

Перейти вниз

Ищу курсы программирования с акцентом на игровой подход для детей Empty Ищу курсы программирования с акцентом на игровой подход для детей

Сообщение автор Oleg Чт Апр 18, 2024 9:48 pm

Привет! Мой ребенок очень любит игры и я думаю, что курсы программирования с игровым подходом могли бы быть для него интересными. Ищу рекомендации по курсам, которые объединяют обучение программированию с созданием игр. Если кто-то знает подходящие курсы, поделитесь, пожалуйста!

Oleg

Дата регистрации : 2024-04-17

Вернуться к началу Перейти вниз

Ищу курсы программирования с акцентом на игровой подход для детей Empty Re: Ищу курсы программирования с акцентом на игровой подход для детей

Сообщение автор Dmytro Ср Апр 24, 2024 2:53 pm

Компанія IT Generation - це ідеальний вибір для батьків, які шукають якісні курси програмування для своїх дітей. Їх курси ігрового дизайну, разом з JavaScript уроками для дітей онлайн, створюють чудові умови для розвитку креативності та логічного мислення у молодих учнів. JavaScript навчання для дітей від IT Generation відоме своєю доступністю та ефективністю, дозволяючи дітям швидко оволодіти основами програмування. Курси ігрового дизайну доповнюють навчальний процес, дозволяючи дітям застосовувати свої знання в практичних завданнях. Я вражений рівнем професіоналізму та індивідуальним підходом до кожного учня зі сторони IT Generation. Рекомендую цю компанію для всіх, хто цікавиться розвитком своєї дитини у сфері програмування та геймдизайну.

Dmytro

Дата регистрации : 2024-04-19

Вернуться к началу Перейти вниз