vlada
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання

Участников: 2

Перейти вниз

Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання Empty Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання

Сообщение автор JeckShepard Пт Мар 29, 2024 7:42 pm

Доброго дня! Шукаю цікаві комікси для сімейного дозвілля вихідного дня. Хочу знайти щось серйозне, без цинічного гумору і сатири, сарказма, щоб і діти, і дорослі могли насолоджуватися сумісним читанням та обговорювати власні домисли. Можливо, порекомендуєте щось?

JeckShepard

Дата регистрации : 2023-07-30

Вернуться к началу Перейти вниз

Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання Empty Re: Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання

Сообщение автор hekerda Пт Мар 29, 2024 7:43 pm

Привіт! Нещодавно ми з сім'єю відкрили для себе чудові комікси від різних видавництв про кулінарію, пригоди та подорожі для перфекционістів з любителями побайдикувати, про спорт та відпочинок, про планування, свята та традиції, про домашніх, свійських та диких тварин, а також про розподіл бюджету в сім'ї, екологію, сировину та етикет спілкування. Постійно оновлюємо комікси і збираємо журнали щотижня до нашої сімейної колекції.

hekerda

Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання Empty Re: Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання

Сообщение автор JeckShepard Пт Мар 29, 2024 7:43 pm

Дуже дякую за рекомендацію! Звучить дійсно захопливо. Я так розумію що у вас ніколи не бракує тем для спілкування. Але мене цікавить інше, де придбати ті самі комікси про які ви так захопливо розповіли?

JeckShepard

Сообщение автор hekerda Пт Мар 29, 2024 7:44 pm

Так, дійсно, тем для спілкування ніколи не бракує, особливо коли мова йде про такі захопливі теми як комікси. Щодо місця, де можна придбати ці самі комікси, я дуже раджу звернутися до магазину Readeat. Це місце, де ви знайдете широкий асортимент коміксів та манги, серед яких є і ті, про які я розповідав.
Readeat - це не просто магазин, а справжня оаза для любителів коміксів та манги https://readeat.com/catalog/komiksi-ta-manga ось тут більше. Їх асортимент охоплює різноманітні жанри та видавництва, що дозволяє кожному знайти щось за своїм смаком. Як покупець, я особисто вражений швидкістю обслуговування та великим вибором товарів.
Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання SWefLkwa.png?view=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-27-10-2023%2007:35:33

hekerda