Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання
Участников: 2
Страница 1 из 1
Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання
Доброго дня! Шукаю цікаві комікси для сімейного дозвілля вихідного дня. Хочу знайти щось серйозне, без цинічного гумору і сатири, сарказма, щоб і діти, і дорослі могли насолоджуватися сумісним читанням та обговорювати власні домисли. Можливо, порекомендуєте щось?
JeckShepard- Сообщения : 66
Дата регистрации : 2023-07-30
Re: Порадьте комікси та мангу для сімейного прочитання
Привіт! Нещодавно ми з сім'єю відкрили для себе чудові комікси від різних видавництв про кулінарію, пригоди та подорожі для перфекционістів з любителями побайдикувати, про спорт та відпочинок, про планування, свята та традиції, про домашніх, свійських та диких тварин, а також про розподіл бюджету в сім'ї, екологію, сировину та етикет спілкування. Постійно оновлюємо комікси і збираємо журнали щотижня до нашої сімейної колекції.
hekerda- Сообщения : 49
Дуже дякую за рекомендацію! Звучить дійсно захопливо. Я так розумію що у вас ніколи не бракує тем для спілкування. Але мене цікавить інше, де придбати ті самі комікси про які ви так захопливо розповіли?
JeckShepard- Сообщения : 66
Так, дійсно, тем для спілкування ніколи не бракує, особливо коли мова йде про такі захопливі теми як комікси. Щодо місця, де можна придбати ці самі комікси, я дуже раджу звернутися до магазину Readeat. Це місце, де ви знайдете широкий асортимент коміксів та манги, серед яких є і ті, про які я розповідав.
Readeat - це не просто магазин, а справжня оаза для любителів коміксів та манги https://readeat.com/catalog/komiksi-ta-manga ось тут більше. Їх асортимент охоплює різноманітні жанри та видавництва, що дозволяє кожному знайти щось за своїм смаком. Як покупець, я особисто вражений швидкістю обслуговування та великим вибором товарів.
Readeat - це не просто магазин, а справжня оаза для любителів коміксів та манги https://readeat.com/catalog/komiksi-ta-manga ось тут більше. Їх асортимент охоплює різноманітні жанри та видавництва, що дозволяє кожному знайти щось за своїм смаком. Як покупець, я особисто вражений швидкістю обслуговування та великим вибором товарів.
hekerda- Сообщения : 49