Яку упаковку обрати?
Участников: 4
Страница 1 из 1
Яку упаковку обрати?
Всім привіт!
Я тут невеличкий бізнес започаткувала. Хочу тепер знайти упаковку.
Яку краще за все обрати упаковку, де глянути розцінки та такі товари?
Я тут невеличкий бізнес започаткувала. Хочу тепер знайти упаковку.
Яку краще за все обрати упаковку, де глянути розцінки та такі товари?
Motty- Сообщения : 11
Дата регистрации : 2022-11-10
Re: Яку упаковку обрати?
Зараз всі переходять на паперове пакування, відмовляються від пластику. Тут є свої плюси та мінуси. Працюючи з крафтовим пакуванням, подумайте про естетику і зручність упаковки. Вона повинна бути не лише красивою, але й функціональною, міцною. Непогано підходять пакети-саше https://kraftynka.com/chto-takoe-paket-sashe для пакування різних видів товарів в інтернет-магазинах. Може краще для ваших товарів з магазину замовляти саме з ручками пакети з більш щільних видів крафтового паперу.
Vankop- Сообщения : 29
Дата регистрации : 2023-08-24
А еще какие есть подобные поставщики?
Mike- Сообщения : 25
Дата регистрации : 2022-10-24
У нас в кафе продаются хот-доги, и вот для них нужна упаковка, чтобы посетителям было удобно.
Мы нашли для себя следующий вариант - на сайте Мантинга на выбор можно найти хорошую упаковку для готовых продуктов. Думаю, что вам стоит тоже договариваться с этой фирмой. У них хорошие предложения по товарам для бизнеса по типу кафе или закусочных.
Мы нашли для себя следующий вариант - на сайте Мантинга на выбор можно найти хорошую упаковку для готовых продуктов. Думаю, что вам стоит тоже договариваться с этой фирмой. У них хорошие предложения по товарам для бизнеса по типу кафе или закусочных.
Симпатик- Сообщения : 54
Дата регистрации : 2022-10-24
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: