Запчастини для авто
Участников: 5
Запчастини для авто
Підкажіть де найкращий вибір запчастини для автомобілів? Не можемо знайти одну деталь
Анна- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2023-05-08
Re: Запчастини для авто
Раджу Вам скористатися онлайн пошуком автозапчастин на сайті AltStar https://altstar.ua/kontaktnaya-gruppa-zamka-zazhiganiya Я тут контактну групу замка запалювання замовляла, все ідеально підійшло. Це офіційний імпортер запчастин в Україні, в них можна знайти будь-які деталі та комплектуючі для аво різних марок. Компанія співпрацює тільки із найкращими та перевіреними виробниками, на всі запчастини надається гарантія.
Анастасия- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2023-05-18
А какой у вас именно автомобиль?
Ulitka- Сообщения : 27
Дата регистрации : 2021-11-11
Я могу порекомендовать интернет-магазин Панда. Я лично обращалась к ним не раз и всегда находил то, что нужно. Они предлагают широкий ассортимент запчастей различных марок и моделей автомобилей по доступным ценам. Я часто покупаю у них Чери Амулет запчасти https://panda-auto.com.ua/brand_chery_amulet. Рекомендую обратиться в интернет-магазин Панда - возможно, именно там вы найдете ту деталь, которую ищете.
Ulitka- Сообщения : 27
Дата регистрации : 2021-11-11
Дуже задоволений покупкою лобового скла для Кадді в автомагазині BUS-shop. Скло має спеціальне захисне покриття, яке надійно утримує його при пошкодженні. Це додає впевненості у безпеці водія та пасажирів. Також приємно вражає стійкість до ультрафіолетового випромінювання, що гарантує довговічність і захист від шкідливих променів сонця.
Мироненко Андрей- Сообщения : 10
Дата регистрации : 2023-09-02
Сейчас довольно много компаний которые предлагают купить запчасти.. можно найти новые, можно б/у, кто-то гоняет машины для того чтобы у нас их разбирать и продавать по запчастям. Кстати всем кто ездит на своем авто заграницу рекомендую hotline зеленая карта где можно оформить страховку на свою машину от любой страховой компании которая вам нравится.
Rоман- Сообщения : 3
Дата регистрации : 2024-07-02